Hoe vier jij Valentijn?

Gepubliceerd op 14 februari 2023 om 15:59

Hoe ziet jou favoriete valentijnsdate eruit? Zelf ben ik er niet zo van, maar ik 'vroeg' het aan een aantal personages van mij en dit is waar ze mee kwamen. Wat vind jij? Mees of Ranger?


Guusje, uit Hartstocht, gaat het waarschijnlijk helemaal vergeten. Zij en agenda's zijn niet echt een goede combinatie. Ze heeft er wel een aantal, en is ook gek op planners en andere boekjes om belangrijke dingen op te schrijven, maar vervolgens is ze die continu kwijt.  Mees heeft wel een duidelijk idee bij hoe hij valentijn viert met zijn grote liefde: een heerlijk diner, geïnspireerd op de Italiaanse keuken. Uiteraard door hemzelf gekookt en dan heerlijk romantisch een buiten picknick onder de sterrenhemel. 


Voor wie Van het pad af heeft gelezen, weet dat Ranger wel in is voor een geintje, maar dat hij ook supergek is op zijn grote liefde Reno, die wel van een stijlvol en ingetogen diner houdt. 

Daarom deze bijzondere iglo vol met lichtjes, maar wel met een comfortabele bank en een heerlijk diner, thuisbezorgd door de lokale traiteur. 

Reactie plaatsen

Reacties

Ellen
een jaar geleden

😄 Ik heb ook hopen planners en agenda's maar doe er ook weinig mee. Hmm beide heren scoren wel. Ik ga voor Italiaans eten in de iglo.