The Indie Awards

Gepubliceerd op 8 februari 2023 om 06:47

 

Ieder jaar zijn er weer de Indie Awards.

The Indie Awards zijn een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books). Sinds 2019 organiseert Sanne de awards alleen. The Indie Awards zijn in 2017 in het leven geroepen om het harde werken van indie-auteurs (auteurs die niet aangesloten zijn bij een uitgeverij) te belonen en ze in het zonnetje te zetten. Er zal een jaarlijks terugkerende (digitale) uitreiking plaatsvinden.

The Indie Awards bestaan uit juryprijzen (een driekoppige jury bepaalt de top drie – de shortlist – en kiest een winnaar) en publieksprijzen (lezers mogen stemmen op alle deelnemers). Klik hier voor alle categorieën. (Bron: https://theindieawards.nl/over-the-indie-awards). 


Dit jaar staat het verhaal van Ben en Maddy ook op de longlist en kun je op hen stemmen als favoriete boek of mooiste cover.

 

Alle dingen hebben de tijd, maar wat als de tijd voorgoed wordt stilgezet?

Ben en Maddy staan niet alleen op het punt internationaal door te breken met de rockband Rebellion, ze hebben ook besloten om eindelijk voor elkaar te kiezen. Een noodlottig ongeval verandert hun levens echter voorgoed en Maddy blijft met lege handen achter, terugkijkend op een tijd vol gemiste kansen en onuitgsproken liefdesverklaring. Of toch niet?

Tien jaar eerder stapt Ben 'per ongeluk' het huis van Maddy binnen. Hij is helemaal niet van plan om auditie te doen voor een rockband, maar Maddy weet hem over de streep te trekken. Zonder dat hij het gevoel kan benoemen, weet Ben dat Maddy de meest bijzondere persoon is die hij ooit heeft ontmoet.

Liefde op het eerste gezicht, maar wat mijn hart voelde, kenden mijn ogen nog niet.

Zodra Ben zich voorstelt, weet Maddy het zeker: dit is liefde op het eerste gezicht. Maar hoe kan een ander verliefd op jou worden als je nog niet weet wie je bent? Durft Maddy zichzelf te worden door Bens onvoorwaardelijke liefde, of verliezen ze zich in de tijd die ze niet hebben?

Een ontroerend verhaal over de liefde die de tijd noodgedwongen overstijgt


Liefde zonder tijd nog niet gelezen? Word dan nu lid van de nieuwsbrief en ontvang het e-book van Liefde zonder tijd deze maand helemaal gratis. Wordt vanaf 14 februari verzonden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.