paperback - gesigneerdE-bookKorte verhalen - e-only


Na een tragisch ongeluk gelooft alleenstaande vader Adam niet meer in de magie van kerst, en eigenlijk ook niet meer in zichzelf. Anderen gunt hij natuurlijk nog wel het geluk in de liefde en als hij Steve tegen het mooie lijf loopt, ziet hij in hem de ware voor zijn zus Aafke.

Al wordt het hem al snel duidelijk dat hij eigenlijk een heel andere reden heeft om Steve als oppas voor zijn zoontje te vragen. Toch gaat Adam er niet vanuit dat Steve voor hem kan vallen, zeker niet als hij zou ontdekken wat voor schuld Adam met zich meedraagt.

Zo magisch kan zelfs kerst niet zijn. Of toch wel?

Als je me ziet

€ 1,99

Als je me ziet

€ 1,99

Lieve droomt van een carrière op het toneel, maar met haar aandoening gaat die droom nooit een werkelijkheid worden. Het oog wil immers ook wat, en een onzekere toekomst is niet wat ze wil nu haar vriend plannen heeft om met haar in het huwelijksbootje te stappen. Bovendien kan ze zich beter druk maken over de geplande operatie, vindt hij, dan over een auditie.

Lieve staat op het punt haar vriend gelijk te geven en haar enige kans op een carrière in het theater te laten schieten, als een mysterieuze jongen naast haar gaat zitten in de bus. Hij is fotograaf en onderweg naar het bos om foto's te maken. Als hij Lieve ook op de gevoelige plaat vastlegt, kan ze niet vermoeden dat hij daarmee voorgoed haar leven verandert.

Een kort verhaal over hoe dromen realiteit worden als iemand je echt ziet.

Als je me ziet won de eerste prijs bij de schrijfwedstrijd van Loftbooks (imprint Ambo Anthos).