That time of year

Gepubliceerd op 27 december 2023 om 16:32

Het is weer tijd om terug te blikken en vooruit te kijken.

Terugkijkend op 2023 mag ik wel zeggen dat het een mooi jaar is geweest.
De serie Hartstocht kwam uit bij Z&K
De waarheid tussen jou en mij vond na 8 herschrijven een definitieve vorm en loftpublishing en ik hebben met een grote glimlach alle reacties gelezen.
Maar het hoogtepunt was toch wel de vernieuwde uitgave van de Zorgen voor de liefde serie. Eindelijk zijn de verhalen zoals ze moeten zijn, en dat merkte ik ook aan de recensies 🥰🥰 daar werd ik wel even stil van.

Een heel nieuw aspect waren toch wel de evenementen en ontmoetingen met lezers tijdens het @aprilbooks.nl event en @zininfeelgood evenement in september. Zo gaaf om dit mee te maken ♡ En dan de shout out in @bibliotheekkatwijk met de queer corner 🌈 zo tof!

Er is echt veel leuks gebeurd. En niet alleen op schrijfgebied. Begin dit jaar verhuisden we naar ons droomhuis, wat het nog steeds is ♡ liep ik stage op twee hele leuke scholen en kreeg ik de kans om in een fijn team te werken en te leren.

Natuurlijk zijn er ook twijfels, frustraties en twijfels geweest dit jaar, en best heftige dieptepunten. Maar ja, dat houdt alles een beetje in balans toch ;)

En dan 2024... geen idee wat dit jaar gaat brengen. Echt niet... want er zijn op dit moment een aantal zaken niet helder. Wat ik wel weet is dat ik hoop dat ik alles wat ik ga doen met liefde, plezier en dankbaarheid in mijn hart kan doen ♡♡

 

Speciaal voor de feestdagen schreef ik een kort verhaal. Lees je mee? Hoofdstuk 1 vind je hier: Het juiste pad naar kerst

Reactie plaatsen

Reacties

Irinabouri
5 maanden geleden

https://clck.ru/36EviP

Irinabouri
5 maanden geleden

https://clck.ru/36Evzx